Anastasia Lazariuc: „Învățați să iertați!”

Anastasia Lazariuc se mândreşte cu cei doi copii ai săi, Ileana şi Andrei, care s-au aşezat pe la casele lor şi sunt şi ei, la rândul lor, părinți. Acum o săptămână, vedeta şi-a sărbătorit ziua de naştere. Pentru prima dată în ultimii ani, omagiata şi-a văzut copiii şi nepoții reuniți la masa de sărbătoare.
„Rar se întâmplă ca să ne adunăm cu toţii la o masă. Dar în acest an, taman de ziua mea, copiii şi nepoţii erau în vacanţă în România. Cel mai emoţionant lucru care mi s-a întâmplat a fost să-i văd pe toţi membrii familiei la un loc. Iar cadoul cel mai frumos a venit din partea lui Beatrice, nepoţica mea mai mare, care a luat la BAC o notă foarte mare: 9,8! Este o bucurie pentru toată familia, ţinând cont de faptul că în ultimii ani tot mai puţini elevi susţin examenele de absolvire. Aşa că am avut două motive să sărbătorim”, mi-a declarat frumoasa basarabeancă.

„Învățați să iertați!”

Chiar dacă persoanele dragi ştiu că Anastasia Lazariuc nu este materialistă, cu ocazia celor 61 de ani au surprins-o cu buchete mari de flori şi cadouri frumoase.
La anii ei, artista originară din Basarabia pare să fi învins în lupta cu trecerea timpului, ea rămânând la fel de frumoasă ca şi acum 20 de ani, lucru remarcat adesea şi de presa din România. Spre deosebire de alte vedete, Anastasia Lazariuc nu dă mii de euro la saloanele de frumuseţe, totuşi aceasta ne-a mărturisit că nu doar tratamentele naturiste sunt arma sa forte.
„An după an mă simt la fel – ca la 18 ani. Tot mai des aud că seamăn a fi mai tânără decât sunt. Vreau să spun un lucru, deşi poate sună banal: vârsta fiecăruia dintre noi nu e cea scrisă în paşaport, ci acea pe care o simţim în suflet. Iar asta se vede. Gândurile negative își pun amprenta pe chip. Or, dacă știi să rămâi copil în suflet, să ierți şi să treci peste multe – aici mă refer la greșelile tale, ale altora, și mai şi iei fiecare zi ca pe un nou început – atunci anii chiar nu-și vor lăsa amprenta. Nimic nu este perfect în această lume, aşa cum nici noi nu suntem. În acest caz, trebuie să acceptăm viaţa aşa cum este, cu bune, cu rele”, ne îndeamnă artista.

„L-aş mânia pe Dumnezeu dacă…”

Deşi a recunoscut în repetate rânduri că a avut o tinerețe deloc ușoară şi că viaţa în general a fost dură cu ea, Anastasia Lazariuc nu are niciun regret. Ne-a spus că este fericită, împlinită şi că nu-şi mai doreşte decât ca oamenii să fie mai buni, să nu trăiască în sărăcie şi probleme.
„L-aş mânia pe Dumnezeu dacă aș spune că-mi lipsește ceva. Am de toate câte puțin: iubirea publicului, copiii care sunt deja mari, împliniți, pe drumul lor, nepoți care ne bucură… Atâta timp cât sunt sănătoasă, cât mă pot mișca şi pot să dăruiesc iubire prin cântecele mele și felul meu de a fi, sunt fericită. Este cel mai frumos lucru care mi se poate întâmpla. Poate că unora asta le poate părea puțin, însă pentru mine e enorm de mult. Viața ne dovedeşte inevitabil că esența ei nu e doar în bunăstare. Noi venim pe lume fără avere și plecăm tot aşa. Important e ce lăsăm în urma noastră”, consideră vedeta.

„Și tot așa, cu drumurile, o țin”

La momentul de faţă, Anastasia Lazariuc este implicată în unele proiecte televizate şi participă cu recitaluri pe la serbări private atât peste Prut, cât şi în R.Moldova. Tocmai de aceea şi-a amânat concediul.
„Să ştiţi că, în fond, viaţa mea este o vacanţă. Nu caut să-mi încarc bateriile, ale mele tot timpul sunt pline”, spune artista, precizând că nu este o persoană care să-şi facă planuri şi că mereu lasă lucrurile să decurgă de la sine.
La Chişinău va veni doar fugitiv. Preferă să călătorească cu avionul pentru că, zice ea, e destul de obositor să mergi la volan pe caniculă.
„Și tot așa, cu drumurile, o țin”, mi-a spus la sfârşitul discuţiei Anastasia Lazariuc.

P.S Interviu realizat în anul 2014

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.