Tanti Ludmila: „Sunt o soţie, o mamă şi o bunică fericită”

Pe 29 martie, Ludmila Bălan, alias Tanti Ludmila, a fost omagiată. Dis-de-dimineaţă, vedeta de televiziune a avut parte doar de surprize emoționante venite atât din partea celor dragi, cât şi din partea colegilor de la „Deșteptarea de weekend” de la Jurnal TV. Despre felul în care şi-a sărbătorit ziua de naştere, despre cele mai noi realizări, despre viaţa de bunică, dar şi despre cum va petrece Paștele, Ludmila Bălan vorbește într-un interviu de suflet oferit într-o zi de aprilie.

Celebra Tanti Ludmila arată demențial la vârsta de 56 de ani. Este tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar atunci când discuţi cu ea, emană energie pozitivă ce-ţi încarcă bateriile cu optimism pentru o lună înainte.
Ziua de 29 martie a început pentru omagiată cu surprize frumoase şi emoţionante. Cei care au avut grijă să dea startul unei zile de naştere pe care n-o va uita niciodată au fost colegii de la „Deşteptarea de weekend”.

„Petrecerea din acest an a fost mai deosebită faţă de ceilalţi ani deoarece colegii voştri mi-au făcut un şir de surprize frumoase. I-au invitat pe copiii de altădată care au participat în emisiunile mele. M-am emoţionat când i-am văzut mai înalți ca mine, realizați profesional şi la fel de talentați. A fost o bucurie de nedescris să-i revăd”, îmi spune vedeta tv.

„Am plâns când l-am văzut pe Dan”

Şi ziua a continuat pe aceeaşi notă. Ajunsă acasă, membrii familiei au avut grijă să o surprindă aşa cum ştiu ei cel mai bine: cu daruri şi florile preferate. Şi când se aştepta cel mai puţin, la masa de sărbătoare şi-a făcut apariţia fiul său, Dan Bălan, care i-a dăruit mamei 55 de trandafiri roşii.
„Ştiam că se află la Los Angeles, unde muncește la noul single pe care trebuie să-l lanseze zilele acestea. Nu m-am aşteptat că o să vină acasă să-mi ureze „La mulţi ani” şi să-mi dăruiască 55 de trandafiri. Când l-am văzut, am rămas mască. Mi-au dat lacrimile şi nu ştiam cum să reacţionez. Deşi este foarte ocupat, însă uite că a venit. Bucuria a fost dublă când a venit şi Sanda cu familia sa: ginerele Dima şi nepoţelul Cristian. Am petrecut în sânul celor dragi, într-o atmosferă foarte caldă”, mi-a declarat Tanti Ludmila.

Despre rolul de bunică

La vârsta frumoasă pe care a aniversat-o, fosta prezentatoare tv se simte foarte bine. Nu are niciun regret şi se consideră o soţie, o mamă şi o bunică fericită.
„Pe parcursul anilor am învățat că trebuie să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru fiecare clipă trăită. Noi, cu toţii, ar trebui să trăim, în prezent, fiece minut, dar nu cu ziua de ieri ori cea de mâine. Acum, tot ce-mi mai doresc e să am cât mai mulţi nepoţi. Îmi place la nebunie să fiu bunică. Cristinel e atât de scump că-mi vine să-l mănânc”, susţine Tanti Ludmila.
Sanda, fiica vedetei, se descurcă de minune în rolul de mămică, iar atunci când are nevoie de un sfat, apelează la cele două mame.

„Sunt mândră de copiii mei”

Celebra prezentatoare de televiziune este mândră de copiii săi şi realizările acestora. Ştie că va veni şi ziua când şi Dan o va anunţa că urmează să devină bunică. Aşa că nu-l bate la cap cu întrebări de genul: „când te însori?” ori „când îmi vei dărui un nepoţel?”.
„De mici le-am oferit copiilor mei independenţă şi am avut încredere în ei. Niciodată nu am insistat cu nimic. Sunt foarte mândră de ei şi de realizările lor. Nepoţii din partea lui Dan vor veni la timpul potrivit. Totul se întâmplă atunci când vrea Dumnezeu”, precizează frumoasa mamă.
Tanti Ludmila îşi doreşte să revină pe sticlă. A pregătit şi câteva proiecte interesante pe care le-a propus unor posturi tv, însă până va primi un răspuns din partea acestora, lucrează pe plan muzical.
Zilele acestea a lansat o melodie nouă, „Dor de noi”, versurile fiind semnate de Claudia Partole, iar muzica îi aparţine Dariei Radu.

Despre Paşti

De Paşti, familia Bălan va merge la ţară, unde părinţii vedetei de televiziune îşi aşteaptă nerăbdători copiii şi nepoţii.
„Aceasta este regula de aur: de Paşti să ne adunăm cu toţii la părinţii mei. Sandei îi place foarte mult să meargă la biserică cu coşul pascal. Din păcate, nu reuşesc să o ajut pe mama la gătit bucate căci, până ajungem noi la ţară, ea, ca o adevărată furnicuță ce e, le reuşeşte pe toate de una singură. De pe masa de sărbătoare nu lipsesc răciturile din cocoş, sărmăluţele, mielul şi găina umplută, care se găteşte la cuptorul cu lemne, gustul căreia îl ţin minte din copilărie”, mi-a spus la finalul discuţiei Tanti Ludmila.

P.S. Interviu realizat în anul 2015

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.