Lucian a lui Ion Paladi a împlinit un anişor!

Acum un an, Veronica şi Ion Paladi au devenit pentru prima dată părinţi. De la venirea pe lume a micuțului, aceștia l-au ferit pe Lucian de ochii curioşilor şi a jurnaliştilor. De ziua sa însă, au realizat o şedinţă foto în straie naţionale şi i-au organizat micului omagiat o petrecere cu clovni şi personaje din desene animate.

Peste 12 mii de like-uri, mai bine de o mie de comentarii şi în jur de 240 de mii de vizualizări – de aceste aprecieri s-a bucurat şedinţa foto a familiei Paladi, în doar prima zi în care artistul a făcut publice imaginile pe o reţea de socializare.

S-au teleportat în lumea copiilor

Soţii Paladi au o mândreţe de băiat! Şi n-ai putea spune din prima de la cine a moştenit cele mai multe dintre trăsături. Lucian parcă le seamănă ambilor părinţi în egală măsură: are un zâmbet molipsitor, iar ochişorii – albaştri şi pătrunzători.

„Datorită fiului nostru, am trăit cel mai frumos an din viaţă. De când îl avem pe Lucian am învăţat să privim altfel lucrurile şi să ne trăim altfel viaţa, să iubim şi să fim părinţi. Suntem foarte fericiţi şi ne bucurăm că am ajuns cu sănătate să-l vedem la sărbătoarea lui de un anişor. De ziua sa am dat o petrecere doar pentru nanii care erau în ţară. Am invitat mai mulţi copii, au fost şi clovni, şi tobogane pentru ei. S-a cântat doar muzică pentru copii, iar la un moment dat, maestrul Botgros mi-a spus că în sfârşit avem parte de o sărbătoare unde nu se cântă şi nu se dansează. Ba mai mult decât atât, o sărbătoare în care ne-am permis o teleportare în lumea copiilor”, mi-a declarat Ion Paladi.

Cămăşile lui Lucian, semnate de Maria Cristea

Artistul susţine că el şi soţia sa au decis să-şi ferească odrasla de ochii curioşilor deoarece era prea mic, dar şi pentru că „lumea de multe ori nu e aşa cum o vedem noi”.
Soţii Paladi şi-au dorit o şedinţă foto în straie naţionale, iar aniversarea lui Lucian a fost cel mai bun prilej pentru a-şi realiza visul. Interpretul de muzică populară a apelat la serviciile meşteriţei populare Maria Cristea, care i-a făcut micului omagiat două cămăşi personalizare. Veronica a fost cea care a meşterit din mărgele brâul tricolor.

„Ne-am dorit ca aceste fotografii să rămână o amintire pentru fiul nostru. De fapt, mai avem câteva şedinţe foto pe care le vom face publice la cumătrie. Lucian s-a obişnuit deja cu obiectivul aparatului de fotografiat, iar în timp ce pozează zâmbeşte. Acum îmi doresc să-i facem câteva fotografii şi pe un stadion, iar el să fie îmbrăcat ca un adevărat fotbalist”.

Cumătrie cu invitaţi aleşi pe sprânceană

Pe 4 august, soţii Paladi vor organiza cumătria lui Lucian. Petrecerea se anunţă a fi una grandioasă, cu oaspeţi de seamă de pe ambele maluri ale Prutului.
Fericitul tătic îşi doreşte ca la eveniment să cânte orchestra „Lăutarii” şi Alex Calancea Band.
„Va fi o cumătrie foarte mare şi frumoasă, aşa cum merită Lucian. Urmează să punem la punct toate detaliile”, precizează artistul.
Veronica şi Ion Paladi îşi mai doresc copii, iar peste doi ani speră ca Dumnezeu să le mai aducă o minune în familia lor.
„O familie e frumoasă atunci când sunt mulţi copii”, consideră fericitul tătic.

„Am o soţie bravo!”

Veronica se descurcă de una singură cu creşterea lui Lucian, iar de dădacă nici nu vrea să audă. Unde mai pui că are un copil cuminte, deloc capricios.
„Am o soţie bravo! De când am aflat că vom deveni părinţi, am stabilit de comun acord că nu vrem să-l lăsăm în grija bonelor. Un copil trebuie să fie crescut de mamă şi de tată. Mulţumesc Celui de Sus mi-a dat o familie frumoasă, pe care însă nu-mi place să o afișez la fiecare pas. Plus că Veronica nu vrea să apară în presă ori pe la emisiuni televizate. Ea consideră că viaţa privată trebuie să rămână privată – e alegerea ei şi i-o respect. Acum pregătesc un nou videoclip, melodii şi colaborări frumoase! Uite această latură tind să o arăt lumii, dar nu ce se întâmplă în viaţa mea personală”, mi-a spus Ion Paladi.

Despre plecarea în România

Pe an ce trece, artistul are tot mai multe invitaţii de a cânta în România. Dacă în acest an, 80% din concertele sale au avut loc peste Prut, atunci pentru 2016 procentajul este acestora este şi mai mare. Prin urmare, pentru la anul soţii Paladi planifică să-şi cumpere în Bucureşti fie un apartament, fie o casă la sol.
„Sunt mai tot timpul acolo, fac naveta în fiecare săptămână, iar eu îmi doresc să fiu cât mai mult alături de Veronica şi de Lucian. În România e mai bine din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Un lucru e cert: nu mă voi rupe definitiv de Republica Moldova”, mi-a mai spus Ion Paladi.

P.S. Interviu realizat în anul 2015

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.