EXCLUSIV! Au divorțat discret

De ceva vreme, prin târg se zvonea că lucrurile nu mai merg atât de bine în familia muzicienilor Viorica Lupu și Sergiu Pavlov. Pe 11 octombrie, aceştia ar fi trebuit să sărbătorească un an de căsnicie, de aceea am contactat-o pe interpretă ca s-o felicit. Dar nu era cazul…

Anul trecut, în octombrie, interpreta Viorica Lupu s-a căsătorit cu violonistul Sergiu Pavlov. La nuntă au fost prezente circa 400 de persoane, majoritatea muzicieni din R. Moldova și România, evenimentul fiind catalogat, pe bună dreptate, drept „nunta anului 2016”.
De câteva luni însă, printre muzicieni se zvonea că tinerii însurăţei ar fi divorțat deja.

Interpreta a confirmat divorțul

Contactată, Viorica Lupu mi-a confirmat informația, însă a refuzat să îmi spună care au fost motivele ce au dus la destrămarea familiei.
„N-a fost să fie. Acum nu sunt în Moldova, pentru că după divorţ am simţit că am nevoie de o pauză. Mi-am onorat angajamente, după care am mers în vacanță cu Lenuța, sora mea”, mi-a declarat interpreta.
Cei doi muzicieni nu mai sunt împreună de la începutul lui august, după câteva luni în care relaţia lor scârţâia.

„Eu am cerut divorţul”

„Nu vreau să dau prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire – ar însemna să vorbesc despre lucruri deloc plăcute, iar eu n-aş vrea să-i fac să sufere nici pe părinţii mei, nici pe ai lui. Voi spune doar că ne-am înstrăinat, iar asta e o consecinţă a problemelor apărute în ultimele luni de căsnicie. Ştiu că în orice familie sunt perioade mai bune și mai puțin bune, căci cei opt ani în care am fost împreună cu el n-au fost doar lapte și miere, dar am știut să depășim momentele dificile. De data asta însă e altceva. Trădarea omului drag m-a făcut să nu mai pot rămâne lângă el. Eu am cerut divorţul”, mi se confesează Viorica Lupu.

Un subiect dureros

Pentru ea, divorțul e un subiect dureros. Recunoaște că ar fi preferat să aibă o despărțire civilizată, ca să nu le provoace multă suferință celor apropiaţi. Tocmai de aceea, din respect pentru fostul ei soț, alături de care a trăit atâția ani, interpreta refuză să facă vreun comentariu negativ la adresa lui, dar mai ales a foștilor ei socri.
De trei luni, fiecare dintre ei merge pe drumul său, iar Viorica Lupu spune cu tărie că nu mai există nicio șansă de împăcare.
„Povestea noastră frumoasă a durat opt ani și a culminat cu nunta. De obicei, după nuntă tinerii își încep luna de miere, în cazul nostru însă acest eveniment a constituit începutul sfârșitului”, adaugă ea.

Căderi nervoase și o depresie acută

I-a fost greu să treacă peste divorț, de aceea a decis să plece din Moldova. Nu putea să mai stea acolo unde au fost fericiți în doi, dar nici să se vadă cu prietenii lor comuni. „Am fugit ca să mă regăsesc”, recunoaște Viorica.
Pentru ea, separarea s-a lăsat cu căderi nervoase și o depresie acută din care a vrut să iasă singură, fără să apeleze la ajutorul psihologilor. A apelat doar la sora ei mai mare, Lenuța, care i-a fost alături în toată această perioadă grea.
Vacanța a ajutat-o pe interpretă să-și pună gândurile în ordine, pentru că devenea extrem de emotivă și chiar irascibilă când venea vorba de divorț. Acum vede lucrurile altfel. „Mi s-au limpezit gândurile și am înțeles că viața merge înainte, oricât de greu mi-ar fi”, susține ea.

„E greu să retrăiești momentele care au dus la ruptură”

Viorica Lupu crede că orice femeie simte când lucrurile nu mai merg într-o relaţie. Şi ea înţelesese asta de ceva vreme.
„Totul a fost atât de bine regizat încât chiar am crezut că noi doi trăim o frumoasă poveste de dragoste. Mai târziu am înţeles că era doar o iluzie. Sunt greşeli care merită iertate, însă sunt și din cele de care nu ai cum să uiţi. Iar dacă o faci, te marchează pe viaţă şi atunci iertarea te costă prea scump. Părerea mea e că în astfel de cazuri e bine să tai de la rădăcină și să mergi înainte singură, pe un drum nou”, consideră interpreta.

Are susținerea părinților

Întrebată cum au reacționat apropiații la vestea divorţului, Viorica Lupu mi-a răspuns că aceştia au rămas surprinși, la fel ca și marea majoritate a prietenilor şi colegilor săi de breaslă.
„Vă dați seama, toată lumea s-a arătat surprinsă că ne-am separat, mai ales după ce am avut o nuntă atât de mare și frumoasă. Mulți au încercat să mă convingă că nu e cazul să mă grăbesc cu divorţul, însă le-am dat de înțeles că nu accept sfaturi când vine vorba de viața mea. Părinții îmi sunt alături şi mă susțin, deși sunt şi ei foarte afectați. Nu știu dacă foştii mei socri m-au înțeles ori ba, îmi rămâne doar să sper că au făcut-o. Am discutat cu mama lui, i-am spus ce m-a determinat să cer divorţ. E și ea extrem de afectată de această veste”, mi-a mai spus Viorica Lupu.
Interpreta susţine că acum se simte bine din punct de vedere emoţional, că e în formă maximă, gata să-și reia activitatea scenică, de aceea va reveni în studio imediat după vacanţă. Interpreta va înregistra câteva melodii pe care intenţionează să le lanseze în viitorul apropiat.

P.S. Interviu realizat în anul 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.